Salade Tomaat, Watermeloen & Burrata
- Sam Debevere
- 12 jun
- 1 minuten om te lezen

Ingrediënten
Voor 4 personen
Tomaten (verschillende soorten en kleuren), in partjes
Watermeloen, in blokjes
Rode ui, in fijne partjes
Radijs, in dunne plakjes
2 bollen burrata, gehalveerd
Verse kruiden: bieslook, dragon, basilicum
Peper en zout
Rustiek brood, in stukken
Olijfolie
Little B's Hot Honey
Bereiding
1. Voorbereiding
Snijd de tomaten in partjes, de watermeloen in blokjes, de rode ui in fijne partjes en de radijs in dunne plakjes. Halveer de burrata en kruid met peper en zout. Zet opzij.
2. Brood krokant roosteren
Snijd het brood in grove stukken, besprenkel met olijfolie en rooster in de oven tot goudbruin en krokant.
3. Schikken en afwerken
Schik de tomaten, watermeloen, radijs, rode ui en burrata in een diep bord.
Werk af met de verse kruiden. Serveer met Little b's Hot Honey voor een extra kick.
4. Afwerken
Serveer met het krokante brood en eventueel wat charcuterie zoals Serrano ham, mortadella of gerookte zalm.


