Little b's Hot Honey Roasted Nuts
- Sam Debevere
- 24 sep
- 1 minuten om te lezen

Ingrediënten
500 g ongezouten rauwe noten (zoals amandelen, pecannoten, walnoten en cashewnoten)
6 el Little b's Hot Honey
1 tl zeezout
½ tl kaneel
2 el bruine suiker
Bereiding
1. Oven voorbereiden
Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Noten voorbereiden
Meng de noten in een kom. Voeg de Hot Honey, het zeezout en de kaneel toe en roer alles goed door tot de noten gelijkmatig bedekt zijn.
3. Noten roosteren
Verspreid de noten in een enkele laag over de bakplaat. Bak ze 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Roer halverwege de baktijd de noten om.
4. Afwerken
Haal ze uit de oven en strooi er 2 eetlepels bruine suiker overheen. Voeg nog een snufje zout toe en laat een paar minuten afkoelen.
Zodra je ze veilig kunt aanraken, breek de noten los en haal ze van het bakpapier naar de bakplaat zelf. Laat je ze te lang liggen, dan blijven de noten aan het bakpapier plakken.


